Rastus for evig og alltid

For snart 2 år siden hadde vi en herlig katt på besøk. Han het Rastus og var en godt voksen kattemann. Han ble tatt inn av DB 3.desember 2010, og mange måneders utetilværelse, toppet med et par ukers sprengfrost før han kom i hus, satte sine spor. Han ble vår egen pus. Til tross for uendelig pleie og omsorg ble han ikke frisk. Han gikk bort juni 2011.

På loppisen til DB denne høsten fikk jeg kloa i denne svarte panteren. Det var jo Rastus! Vi måtte jo ha den! :-) Stor og svart, med en skadet hjørnetann. Nå er Rastusen vår i stua igjen.

Reklamer

11 tanker om “Rastus for evig og alltid

 1. Tone

  Eg hugsar Rastus frå då du skreiv om han på bloggen din for lenge sidan. Det er fælt å miste ein katt, så eg er glad de har ‘funne’ han att. :)

  Svar
 2. aboxof-chocolate

  hi hi.. Så koselig at Rastus er der hvor han hører hjemme igjen <3 Veldig fin katteblogg. Glad for at du ikke forsvinner fra bloggverdenen! ps. Jeg er så heldig å passer en pus for en venninne nå. *glede*

  Svar
 3. SofieGO

  Hihi, den var jo lik også! ;) Så fin katteblogg du har laget! Jeg er også kattekvinne så jeg følger deg naturligvis ;) Nå skal jeg krype opp i sofaen til de tre som ligger der og hungrer etter kos :D Fin kveld til deg!

  Svar

Legg igjen et mjau til Silje og kattene?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s