Å være midlertidig hjem

Å være et midlertidig hjem innebærer at du har et dyr (katt, fugl eller gnager/burdyr) hjemme hos deg i en periode, mens Dyrebeskyttelsen leter etter kattens eier eller et nytt hjem til den. Du får låne nødvendig utstyr og de dekker utgifter til mat og kattesand. Har du mulighet til å betale dette selv er de svært takknemlig for det, men det er altså ikke noe krav. Les mer om å være midlertidig hjem på nettsiden til DB Trondheim her.

Jeg og min samboer valgte å bli midlertidig hjem/fosterhjem fordi undertegnede hadde innmari lyst på katt. Uteområdet her midt i byen ikke egner seg for katter, samtidig som vi er unge og sikkert kommer til å flytte på oss eller endre planer underveis. Da er det viktig å tenke på at familiemedlemmet katten også skal være med. Derfor ble det et naturlig valg for oss å bli midlertidig hjem istede for å få oss vår egen. Egen katt venter vi med til vi har blitt voksne og slått oss til ro.

Man skal alltid tenke på kattens beste FØR man velger å anskaffe seg egen katt! Husk at katter kan bli opptil 15-20 år gamle! Er du som meg 25 år gammel kan katten være din bestevenn helt til du nærmer deg 50. Det er noe å tenke på.

Det gir utrolig mye å få være med å hjelpe disse individene videre i livet når andre har sviktet. Når en usikker katt igjen gir kjærlighet og tillit smelter hjertet mitt fullstendig. Det er noe av det aller beste med å være midlertidig hjem.

Vurderer du å bli midlertidig hjem, ønsker å bidra, hjelpe eller støtte Dyrebeskyttelsen, FOD eller andre frivillige organisasjoner som hjelper dyr der du bor? Ta kontakt med dem! Det er alltid noe de trenger hjelp til. Jeg anbefaler det på det varmeste :-)

Reklamer

Legg igjen et mjau til Silje og kattene?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s